Olaf

Via handige video’s legt Corné je uit hoe alles werkt met Crypto. Deze video’s zijn onbeperkt te bekijken. Als je meer te weten wil komen over crypto dan is deze training een aanrader. Mij heeft het het hebberige gevoel weggenomen en het te snel verkopen en kopen.

Tim

Fantastische cursus voor de crypto-beginners, module 1 geeft duidelijke inzicht in hoe crypto werkt en hoe je er een goede start mee maakt. Module 2 is voor de wat ervarene traders. Lastig stuk voor de beginners maar door de duidelijke en makkelijke uitleg zou mijn oma het zelfs kunnen begrijpen. De extra service die je erbij krijgt zoals een chatgroep met andere cursusleden en Corne zelf geeft echt toegevoegde waarde aan de cursus. Het is even en investering maar dit haal je er dubbel en dwars weer uit door de fouten die je als beginneling zonder de cursus maakt. Lekker gedaan Corne!

Sam

Super goede cursus ! Goed en simpel uitgelegd voor beginners. Zeker je geld waard wat mij betreft , als je wilt beginnen met day traden en de hele crypto wereld wilt leren kennen ! Corné reageert ook snel op je vragen via de E-mail of de discord chat.